pondělí 27. července 2015

Trochu sportu!

Milé čtenářky!
Ráno mi v 8:45 zazvonil první budík. V deset jsem měla sraz s Verčou a šly jsme si zabruslit. Jako všechny dny, tak i dnes jsme vyrazily na Jirkovskou přehradu. Cesta je z asfaltu a vede lesem, okolo jsou zahrádky a sem tam i dům. Bylo sice zataženo a foukal vítr, ale i tak jsme si krásné dopoledne nenechali zkazit. Když jsme dorazily k bráně tak vysvitlo sluníčko. Pak už jsme se vydaly nahoru, kde jsme nafotily pár fotek. 



Tak tady už přikládám fotky, které jsme nafotily nahoře. 











Tady je jedna oblíbená momentka.


K bruslení jsem tak trochu přirostla, pořád, ale nezvládám mega rychlou jízdu, brzdění nebo jízdu z kopce. Pořádně jsem se na nich naučila před začátkem prázdnin a právě na téhle stezce. Sice jezdím s helmou, ale myslím si, že není důležité jak při tom vypadáte, ale aby jste si to užili a ať už s kamarády, klukem a nebo sami. Tuhle stezku bych mohla doporučit, jediná nevýhoda je, že tam jsou zahrádky, takže tam občas nějaké to auto jede, ale není to tak časté jako na obyčejné silnici. 
Objev písničku: Glee - True Colors, Rachel Platten - Flight Song

To je celý článek :) je kratší, ale snad se vám líbil. Budu ráda za každý komentář nebo sdílení. Další článek bude trochu z jiného soudku.

Claire ♥






  

4 komentáře:

Děkuji za každý váš komentář.